SuomiCom Pilviyhteydet

Dedikoitu pilviyhteys (Dedicated Cloud Access) tarjoaa yrityksille erinomaisen julkisen pilvipalvelun käyttökokemuksen

Nopeampi, turvallisempi ja kustannustehokas

Useimmat yritykset käyttävät nykyisin pilvipalveluja, kuten Amazon Web Service, Microsoft Azure, IBM Cloud, Google Cloud ja sekä muita pilvipalvelujen tuottajien palveluita ja tästä syystä luotettava ja turvallinen yhteys on välttämätön. SuomiComin dedikoitu pilviyhteys (Dedicated Cloud Access) tarjoaa yrityksille erinomaisen julkisen pilvipalvelun käyttökokemuksen verrattuna julkiseen internetyhteyteen.

Dedikoitu yhteys

Dedikoitu pilviyhteys on saatavilla kotimaisten pilvipalvelutoimittajien konesaleihin ja useimpiin ulkomaisiin pilvipalvelutoimittajien konesaleihin käyttäen esim. AWS Direct Connect, Microsoft Azure Express Route, Google Cloud Interconnect ja IBM Cloud Direct Link Connect yhteyspalveluita.

Nopea

Pilvipohjaisten palveluiden käyttäminen dedikoidulla pilviyhteydellä tarjoaa erinomaisen kokemuksen verrattuna julkisen Internetin käyttöön: vähemmän viivettä, nopeampi tietojenkäsittely ja korkeampi luotettavuus.

Pilviyhteyden nopeus on taattu ja latenssi on vain murto-osa perinteiseen yhteysratkaisuun verrattuna. Normaalisti Internet-liikenteen laatua ei voida taata ja siksi esimerkiksi replikointi, VoIP tai tietokantaoperaatiot voivat kärsiä laadun vaihtelusta.

Liiketoimintaprosessit nopeutuvat SuomiComin suorien verkkoyhteyksien kautta maailman suurimpiin pilvioperaattoreihin, kuten Amazon Web Services, Microsoft Azure ja Google.

Turvallinen

Saat lisää tietoturvaa, kun muodostat yhteyden pilvipalveluihisi turvallisen dedikoidun pilviyhteyden kautta, jolloin yhteys ei kulje julkisessa internetissä. Pilviyhteyspalvelussa yrityksesi tietoliikenne kulkee omia salattuja linjoja pitkin. Myös arkaluontoisempia järjestelmiä on helpompi hyödyntää pilvipalveluissa siirtoyhteyden ollessa kokonaisuudessaan salattu.

Liitettävyys

Pilviyhteysratkaisu voidaan lisätä olemassa oleviin pilviympäristöihin tai yritysverkkoon.

Kustannustehokas

Pilviyhteyden nopeudet on saatavilla tarpeesi mukaan 50 Mb/s – 10 Gb/s nopeusluokissa. Varsinkin suuremmissa tietoliikennemäärissä pilviyhteys myös yleensä säästää tietoliikennekustannuksia.

Valokuituliittymät

Liittymät

Yhteyksien nopeudet SuomiCom valokuituliittymissä ovat saatavilla jopa 10/10 Gbps asti.

Huomioithan liittymää hankkiessa liittymien eri palvelutasot. Suosittelemme korkean palvelutason liittymiä, mikäli yrityksesi liiketoiminta perustuu verkkoyhteyden vakaaseen toimimiseen (esim. maksupäätteet). Yhteyden varmentaminen varayhteydellä takaa hyvin luotettavan vikasietoisen yhteyden.

Toimistokuitu

Palvelutaso:

Pro Kuitu

Palvelutaso:

Tuplakuitu

Palvelutaso:

Toimintavarma ja vihreä runkoverkko

Se vihreä operaattori

Tiputimme sähkönkulutuksen tuotantoympäristössämme. Sähkönkulutus on palveluissamme nyt 58 % pienempi verrattuna edelliseen vuoteen ja samanaikaisesti kymmenkertaistimme Internetliikenteemme. Tarjoamme nyt enemmän nopeutta vähemmällä sähkönkulutuksella.
SuomiCom pyrkii jatkuvasti toiminnassaan entistä energiatehokkaammaksi. Kokonaisenergiankulutuksemme on vähentynyt jo usean vuoden ajan mm. tehtyjen konesaliratkaisujen ansiosta.
Vaikka verkkomme on alun perinkin suunniteltu kuluttamaan hyvin vähän sähköä, sen hallinnointiin ja reitityksiin tehdyillä muutoksilla on saavutettu merkittävää energian säästöä.

SLA vertailu

SuomiComin yritysinternetliittymät sisältävät jo oletuksena markkinoiden kattavimman palvelulupauksen, jossa liittymien korjausaikatavoite on kuusi tuntia. SuomiComin palvelulupaus pitää ja asiakas saa tarvittaessaan yhteyden verkkoasiantuntijaan, joka vastaa asiakkaan tyytyväisyydestä.
SuomiCom
99.8%
Muut operaattorit
97.2%
96.5%
94.8%

Markkinoiden kattavin käytettävyysaika!

SuomiComilta palvelulupaus asiakkaan tarpeiden mukaan:
Liittymän palvelutaso (SLA) on räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin sopiviksi.

Miksi asiakkaamme valitsevat meidät?​

SuomiCom lyhyesti

Ruuhkaton ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa asiakkaitamme kaikissa eteen tulevissa kysymyksissä viipymättä
Alhainen latenssi mahdollistaa viiveettömän asioinnin pilvipalveluissa ja liittymien nopeuslupaus pitää.
Laadukkaan kotimaan liikenteen lisäksi asiakkaamme nauttivat suorista ja nopeista ulkomaanyhteyksistä
Joustava palvelumme takaa helpon asioinnin esim. nopeuden nostoissa, lisäpalveluissa ja toimipisteiden muutossa
Meille on erittäin tärkeää asiakastyytyväisyys ja tarjoamamme asiointikokemus, että palvelumme hintalaatusuhteen ylivertaisuus

Pyydä tarjous!