SuomiCom Konesali

SuomiCom konesalipalvelu tarjoaa käyttöösi kustannustehokkaan, kilpailukykyisesti hinnoitellun, turvallisen ja toimintavarman sijoituspaikan palvelimillesi

Konesali

Laitetila palvelimillesi

Käyttämämme konesalit sijaitsevat järeiden varmennettujen tietoliikenneyhteyksien päässä. Laitetilat täyttävät Viestintäviraston vaatimukset erittäin tärkeille tiloille. Tilat ovat varustettu kulunvalvonnalla, tallentavalla videovalvonnalla, kaasusammutuksella, vikasietoisella jäähdytysjärjestelmällä ja varavoimakoneella ja UPS-varavirtajärjestelmillä.

SuomiComin konesalipalvelu sopii asiakkaille, jotka vaativat laitetilalta enemmän kuin mitä tavallinen toimistoympäristö tarjoaa ja haluavat vastata palvelimien toiminnasta sekä ylläpidosta itse. Tarjoamme myös palvelinten ylläpitoa ja voimme toimia etäkätenä vikatilanteissa.

SuomiCom konesalipalvelu tarjoaa käyttöösi kustannustehokkaan, kilpailukykyisesti hinnoitellun, turvallisen ja toimintavarman sijoituspaikan palvelimillesi, joten investointi omaan palvelinsaliin on tarpeeton. Voit vuokrata käyttöösi laitepaikan tai vaikka koko laitekaapin. Kulku tilaan onnistuu vaivattomasti omalla avaimella 24/7 periaatteella tai saatettuna SuomiComin edustajan kanssa. Saat meiltä yksilöllisesti räätälöidyn ratkaisun konesalitarpeeseesi.

Käynti laitetiloissa

Käynnit konesalissa on varattava 48 tuntia aikaisemmin. Laitteiden vikatilanteisiin liittyvissä pikatilauksena tehtävistä käynneistä perimme +49 € lisämaksun. Toimistoajan ulkopuolella tehtävät käynnit hinnastomme mukaan.

Kerran kuukaudessa toteutuvat ilmaiset käynnit konesalissa on myös varattava 48 tuntia aikaisemmin. Ilmaisen saatetun käynnin kesto on enintään 1 tunti, jos käynti kestää pidempään, tunnin ylittävältä ajalta veloitamme voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Ilmainen käynti on myös pidettävä arkisin klo 08 – 16.

Kustannustehokas ja kilpailukykyisesti hinnoiteltu

Laitetila

Pystymme tarjoamaan erittäin kilpailukykyisen hinnan laitetilalle, kun ilmoitat meille sijoitettavien laitteden vaatimukset ja edellytykset.

Laitetilan hinta määräytyy näistä:
• Sähkönkäyttö (kW/h)
• Yhteyden nopeus (Mbps)
• Laitteiden määrä (Units)
• IP-osoitteiden määrä (IPv4/IPv6)

SLA vertailu

SuomiComin yritysinternetliittymät sisältävät jo oletuksena markkinoiden kattavimman palvelulupauksen, jossa liittymien korjausaikatavoite on kuusi tuntia. SuomiComin palvelulupaus pitää ja asiakas saa tarvittaessaan yhteyden verkkoasiantuntijaan, joka vastaa asiakkaan tyytyväisyydestä.
SuomiCom
99.8%
Muut operaattorit
97.2%
96.5%
94.8%

Markkinoiden kattavin käytettävyysaika!

SuomiComilta palvelulupaus asiakkaan tarpeiden mukaan:
Liittymän palvelutaso (SLA) on räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin sopiviksi.

Miksi asiakkaamme valitsevat meidät?​

SuomiCom lyhyesti

Ruuhkaton ja asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa asiakkaitamme kaikissa eteen tulevissa kysymyksissä viipymättä
Alhainen latenssi mahdollistaa viiveettömän asioinnin pilvipalveluissa ja liittymien nopeuslupaus pitää.
Laadukkaan kotimaan liikenteen lisäksi asiakkaamme nauttivat suorista ja nopeista ulkomaanyhteyksistä
Joustava palvelumme takaa helpon asioinnin esim. nopeuden nostoissa, lisäpalveluissa ja toimipisteiden muutossa
Meille on erittäin tärkeää asiakastyytyväisyys ja tarjoamamme asiointikokemus, että palvelumme hintalaatusuhteen ylivertaisuus

Pyydä tarjous!